Din egen signatur

 

ra pigment

Vår serie rena mineralpigment heter DECOTON, Grundfärgerna rött, grönt, blått och gult kan blandas för att få fram alla färger, och tillsammans med brunt och svart kan du locka fram alla tänkbara nyanser och uppfylla dina individuella färgönskemål. Vi har också ett glitterpigment där vi har valt att göra kornen större för den som vill skapa effekter. Pigmenten i vår DECOTON-serie består av rena mineraler. Vi har valt att leverera DECOTON i glasbehållare med naturkork och de är, liksom FARNOVO helt fria från manipulerade tillsatser såsom biocider och konserveringsmedel. Då produkten inte innehåller vätska och tillsatser behåller de sin färgintensitet under många år. Om du väljer en av våra åtta nyanser – Red Emotion, Rusty Sun, Green Dream, Blue Lagoon, Graphit, Deep Forest, Black Pearl eller Sweet Cinnamon – öppnar en ny värld av naturliga pastellfärger för dig.  DECOTON Levereras i två storlekar 10gram och 40 gram för att göra det enklare för dig att dosera din blandning och att följa våra recept.

Decoton i praktiken

Vi erbjuder dig möjlighet att göra din egen, ekologiska färgmix själv. Du behöver bara följa några steg som du finner under fliken ”Instruktioner”. Genom att kombinera FARNOVO och DECOTON skapar du vackra väggnyanser med hållbarhet i fokus. Vi har tagit fram ett schema för att underlätta hur du får fram olika färger, men det står dig fritt att t ex fördjupa en färg genom att tillsätta mer pigment. Du sätter din egen signatur.

 

Det är viktigt för oss att erbjuda en produkt som hjälper dig att förbättra din inomhusmiljö och livskvalitet. Vår innovation ger dig möjligheten att själv förbättra din närmiljö både ur hälsosynpunkt och rent estetiskt.

 

Vår prioritering – hälsosam, modern inredning

Vår inspiration – naturen

Vårt mål – hållbarhet